Anglès intermedi -conversa

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 16/02/2023 i acaba el 01/06/2023

Lloc: Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

logo ajpalafrugell educacio color

Descripció de l'activitat

Curs bàsicament oral. Es posaran en pràctica una gran varietat de temps verbals delo present, passat i futur. Es revisarà vocabulari i s'aprendrà de nou en diferents contexts i temes variats per adquirir tot parlant en anglès la màxima fluïdesa.

Adreçat a

Persones adultes amb coneixements corresponents a un nivell B1.1, com el que s’assoleix amb el 2n curs de l’Escola Oficial d’Idiomes.

Aquest curs va començar el passat octubre. Les persones interessades a incorporar-s'hi ho podran fer en funció del nombre de vacants i del resultat de la prova de nivell que hauran de passar el dimecres 18 de gener de 17.30 a 18.30 h. 

Calendari

2n quadrimestre: del 16 de febrer al 1 de juny de 2023.

Horari

Dijous de 17.30 a 19.00 h

Preu

55 € 

Lloc de realització

Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós

Inscripcions

Del 9 al 22 de gener en aquest  formulari (L'ENLLAÇ NO FUNCIONA FINS EL DIA 9).

Més informació


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-