Italià A2

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 01/02/2024 i acaba el 14/05/2024

Lloc: Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

logo positiu color educacio

Descripció de l'activitat

Assolir el nivell 2 de llengua italiana. Podrem explicar el que ens ha passat utilitzant els diferents temps pretèrits (passat), el que farem (futur) o el que ens agradaria fer (condicional). Indicar hipòtesis (subjuntiu) i donar ordres (imperatiu)

Adreçat a

Cal tenir formació bàsica i els coneixements d’italià corresponents al nivell 1. Aquest curs va començar el passat octubre. Les persones interessades a incorporar-s'hi ho podran fer en funció del nombre de vacants.

Calendari: de l'1 de febrer al 14 de maig de 2024.

Horari: Dimarts i dijous de 19 a 20.30 hores.

Preu: 80 € el quadrimestre.

Lloc de realització: Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós.

Inscripcions:

Del 8 al 21 de gener en aquest  FORMULARI (Enllaç disponible a partir del 08/01/2024).

Més informació


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-