Alemany 2 (A1.2) Codi 531

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 02/10/2017 i acaba el 19/03/2018

Lloc: Centre Municipal d'Educació - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

logo ajpalafrugell educacio color

Descripció de l'activitat

Ampliar i consolidar els coneixements de la llengua alemanya i intentar en acabar el curs amb el nivell A1/2. del Marc Europeu de Referència per a les Llengües. L'alumne pot comunicar-se a nivell elemental per satisfer les seves necessitats amb fòrmules fixes si l'interlocutor l'ajuda i desenvolupa coneixements d'estructures gramaticals fonamentals. 

Ampliació del vocabulari: la salut, la vida quotidiana, orientació a la ciutat, comprar i regalar, la cultura alemanya. Contingut gramatical: article possessiu, verb modal “sollen”, ampliació del imperatiu, verbs en “Perfekt”, pronoms personals en “Akkusativ”, pronoms demostratius en “Akkusativ”, preposicions, ”Dativ”, comparatiu i superlatiu,”Genitiv”. 

Adreçat a

Persones adultes amb coneixements corresponents al nivell A1.1. Les persones interessades a incorporar-s‘hi hauran de passar una prova de nivell que serà dilluns 18 de setembre entre les 17 i les 19h.

Els alumnes que el curs passat van fer l'Alemany 1 (A1.1), tanmateix, no cal que facin la prova. 

Calendari

1r trimestre: del 2 d'octubre al 13 de desembre de 2017

2n trimestre: del 8 de gener al 19 de març de 2018

NOVETAT! Al finalitzar el curs, per els que vulguin continuar o apuntar-s'hi per primera vegada, es faran uns cursets monogràfics d'idiomes d'abril a maig. Les inscripcions seran el mes de desembre.

Horari

Dilluns i dimecres de 15.15 a 16.45 h

Preu

60€ cada trimestre 

Lloc de realització

Centre Municipal d'Educació

Inscripcions

1r trimestre: del 12 al 24 de setembre en aquest  formulari

Més informació