Taller d'escriptures autobiogràfiques (Codi 507)

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 11/02/2017 i acaba el 08/04/2017

Lloc: Fundació Josep Pla - C/ Nou, 51,
Telèfon: 972 304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'Educació + Fundació Josep Pla http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

Aula de Lletres 

Descripció de l'activitat

Explorar el diari íntim a com gènere literari i com a taula d'entrenament de l'escriptor. Aprendre un mètode per abordar l'escriptura de l'autobiografia. Explorar les possibilitats de les literatures del jo.

El curs se centra en la pràctica de la lectura i l'escriptura. Les sessions comencen amb un exercici d'escalfament i creativitat, a continuació s'exposa la base teòrica de la sessió i es fan activitats que es comparteixen i es comenten en grup. Es proposa una activitat per fer durant la setmana que es comparteix a la sessió següent. S’alternen els exercicis espontanis a l’aula amb els més reposats, amb temps de planificació i reescriptura, a casa.

Adreçat a

Persones adultes amb interès i gust per la lectura i l’escriptura literàries. Ganes d’explorar les literatures de jo.

Calendari

de l'11 de febrer al 8 d'abril de 2017

Horari

Dissabtes de 11 a 13 h.

Preu

72€ 

Lloc de realització

Fundació Josep Pla

Inscripcions

del 9 al 24 de gener de 2017 en aquest formulari


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-