Informàtica 2 (Codi 537)

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 03/10/2017 i acaba el 14/12/2017

Lloc: Centre Municipal d'Educació - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

logo ajpalafrugell educacio color

Descripció de l'activitat

Assolir coneixements bàsics sobre el sistema operatiu, el tractament de la informació de diferents tipus i Internet. Aquest és el segon dels mòduls formatius quadrimestrals a través dels quals hom pot adquirir tots els coneixements que es requereixen per obtenir el certificat acTIC bàsic. Les persones interessades a obtenir-lo poden examinar-se al propi Centre Municipal d’Educació

Adreçat a

Persones adultes que han cursat el mòdul Informàtica 1 o tenen els coneixements inicials d’informàtica que s’adquireixen en l’esmentat mòdul. Qualsevol persona interessada pot fer un senzill test de nivell per saber quin seria el curs més adient.

Calendari

del 3 d'octubre al 14 de desembre de 2017

Horari

Dimarts i dijous de 19 a 20.30 h.

Preu

45€ 

Lloc de realització

Centre Municipal d'Educació

Inscripcions

del 12 al 24 de setembre en aquest  formulari

Més informació