Anglès oral 4 -tarda (Codi 520)

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 02/10/2017 i acaba el 19/03/2018

Lloc: Centre Municipal d'Educació - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'Educació http://www.educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

logo ajpalafrugell educacio colorDescripció de l'activitat:

La finalitat d'aquest curs és la iniciació en el nivell intermedi d'anglès: consolidació dels temps verbals que s'aborden als cursos anteriors; past continuos; sintaxi i connectors; oracions de relatiu; plans, prediccions, decisions, promeses; quantitats.

Adreçat a:

Cal tenir estudis primaris com a mínim.

Les persones interessades a incorporar-s'hi hauran de passar una prova de nivell que serà dijous 21 o divendres 22 de setembre entre les  16 i les  19h.. Els alumnes que el curs passat van fer l’anglès oral 3, tanmateix, no cal que facin la prova.


Calendari:

1r trimestre: del 2 d'octubre al 13 de desembre de 2017

2n trimestre: del 8 de gener al 19 de març de 2018

NOVETAT! Al finalitzar el curs, per els que vulguin continuar o apuntar-s'hi per primera vegada, es faran uns cursets monogràfics d'idiomes d'abril a maig. Les inscripcions seran el mes de desembre.

Horari:

Dilluns i dimecres de 15,15 a 16.45h

Lloc de realització:

Centre Municipal d'Educació

Preu:

60€ cada trimestre

Inscripcions:

1r trimestre: del 12 al 24 de setembre en aquest  formulari

Més informació