Rus per a atendre al públic (Codi 535)

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 04/10/2017 i acaba el 14/03/2018

Lloc: Centre Municipal d'Educació - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic:
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

logo ajpalafrugell educacio color

Descripció de l'activitat

Un curs bàsic d’introducció al rus per conèixer aquest idioma i poder-te desenvolupar en el lloc de treball per a atendre al públic. Aprendràs a dirigir-te en aquest idioma que actualment està molt demandat

Adreçat a

Persones adultes. És imprescindible, d'altra banda, disposar de formació bàsica (l'equivalent als estudis secundaris). Aquest curs va començar a l'octubre. Les persones interessades a incorporar-s'hi ho podran fer en funció del nombre de vacants. Una vegada feta la inscripció rebreu un missatge entre el 18 i 22 de desembre per a confirmar la matrícula.

Calendari

1r trimestre: del 4 d'octubre al 20 de desembre de 2017

2n trimestre: del 10 de gener al 14 de març de 2018

Horari

Dimecres de 19 a 20.30h

Preu

30€ cada trimestre

Lloc de realització

Centre Municipal d'Educació

Inscripcions

del 4 al 17 de desembre en aquest  formulari

Més informació