Reparacions i manteniment de la llar (Codi 549)

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 29/01/2018 i acaba el 21/03/2018

Lloc: Escola Barceló i Matas - carrer de Pals,
Telèfon: 972 304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'Educació+CDA http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

logo centre distribucio aliments

Descripció de l'activitat

1. Aprendre a fer petites reparacions a la llar  relacionades amb l'aigua i el llum de la casa. Adquirir coneixements sobre el manteniment de la xarxa elèctrica a la llar.  2. Fomentar hàbits d'estalvi de l'electricitat. 3. Treballar/enfortir la consciència mediambiental. 4. Aprendre com interpretar les factures d'energia que arriben a la llar i les millors opcions de contractació. 5.Compartir coneixements amb altres persones. 

Adreçat a

Persones adultes amb comprensió de català/castellà. En aquest mòdul, 10 de les 15 places són reservades per a usuaris del CDA.

Calendari

Del 29 de gener al 21 de març de 2018

Horari

Dilluns i dimecres de 15 a 17 h

Preu

Gratuït (subvencionat)

Lloc de realització

C/ de Pals, 79

Inscripcions

del 4 al 17 de desembre en aquest  formulari