VISITA GRUPAL: FORMACIÓ DINÀMICA A BOTIGUES (4h)

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 09/04/2019 i acaba el 11/04/2019

Lloc: A concretar - A concretar,
Telèfon: 972 61 18 20
Correu electrònic: ipep@palafrugell.cat
Organitzat per: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) https://ipep.cat/ca/empresa/formacio-a-les-empreses

Descripció de l'activitat

Taller pràctic on, a través de diverses visites a comerços del municipi i al teu propi comerç, podràs analitzar si el producte està ben col·locat, si l'aparador crida suficientment l'atenció, quin tipus de composició es pot fer per no avorrir o si l'empaquetatge és correcte. 

Objectius: 

  • Visitar l'interior de diverses botigues per grups de comerciants i aprendre com crear espais més eficaços a l'hora de vendre. 
  • Fer una exposició de producte molt més dinàmica amb una demostració pràctica. 
  • Conèixer els punts forts del meu aparador per crear un gran impacte visual. 
  • Aprendre a crear recorreguts visuals perquè la clientela estiugi al màxim de temps a la meva botiga. 

Dimarts 9 i dijous 11 d'abril. 

Horari 14.45h a 16.45h. 

Places limitades.

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -