Dibuix i pintura

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 07/11/2019 i acaba el 05/06/2020

Lloc: Can Genís - Carrer Cervantes, 8, Palafrugell
Telèfon: 972 61 31 04
Correu electrònic: cangenis@palafrugell.net
Organitzat per: Aula d'Art http://www.cangenis.cat

Descripció de l'activitat

alt
Descripció de l'activitat

La idea d'aquest curs és la de poder desconnectar mentre ens endinsem en les formes, proporcions, llums, ombres i textures de l'element que tenim davant. Aprendrem a dibuixar i pintar del natural amb diferents tècniques segons la necessitat i desig de cada alumne/a. Professora: Montserrat Català. Més informació: 665499166 - Adreçat a

Adults

Horari

Dijous, de19.00 a 20.30 h

Calendari

A partir de novembre

Preu

75 €/trimestre

Inscripcions

Can Genís

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -