Vols emprendre i no saps com fer-ho?

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 06/11/2019 i acaba el 06/11/2019

Lloc: Centre Municipal d'Educació - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972 61 18 20
Correu electrònic: splanas@palafrugell.cat
Organitzat per: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) http://www.ipep.cat

Descripció de l'activitat

Taller participatiu per a persones emprenedores amb o sense idea de negoci per a conèixer tots els passos que es necessiten per emprendre un negoci amb èxit.

Descobreix els requisits que no pots oblidar-te, tot allò relacionat amb l’Agència Tributària i la Seguritat Social i, a més, resol tots els dubtes que tinguis.

Dimecres 06 de novembre

Horari: de 9.00 a 13.00 h

Lloc: Centre Municipal d'Educació de Palafrugell

 Preu:

Gratuït

Curs dins el Programa Integral de suport a les persones emprenedores, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE.

Inscripcions:

A través de la web de l'IPEP: www.ipep.cat  o trucant al 972 61 18 20

alt          alt alt     alt

Més informació


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-