Instagram shopping

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 19/11/2019 i acaba el 21/11/2019

Lloc: Centre Municipal d'Educació - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972 61 18 20
Correu electrònic: splanas@palafrugell.cat
Organitzat per: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) http://www.ipep.cat

Descripció de l'activitat

Tens Instagram i vols fer un pas més?  Per què no vendre a través d’una de les xarxes socials amb més usuaris actualment?

Amb aquest curs aprendràs a pujar els teus productes a Instagram i poder-los etiquetar a les teves publicacions perquè els usuaris puguin comprar-los còmodament.

Una opció puntera i molt útil per afegir valor al teu negoci.

Dimarts 19 i dijous 21 de novembre

Horari: de 14.45 a 16.45 h

Lloc: Centre Municipal d'Educació de Palafrugell

 Preu:

Gratuït

Curs dins el Programa Integral de suport a les persones emprenedores, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE.

Inscripcions:

A través de la web de l'IPEP: www.ipep.cat  o trucant al 972 61 18 20

alt          alt alt     alt

Més informació


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-