El camí del plaer

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 09/03/2020 i acaba el 09/03/2020

Lloc: Can Genís - Carrer Cervantes, 8, Palafrugell
Telèfon: 972 61 31 04
Correu electrònic: cangenis@palafrugell.cat
Organitzat per: Can Genís http://www.cangenis.cat

Descripció de l'activitat

alt


Descripció de l'activitat

Diverteix-te coneixent les últimes novetats en joguets eròtics i aprenent diferents consells per gaudir d’una sexualitat plena de plaer i de salut. Durant el taller es parlarà de diferents temes com l’ejaculació femenina, els massatges eròtics o com cuidar del sòl pelvià i dels nostres genitals. A càrrec de Placer ConSentido.

Adreçat a

Noies a partir de 18 anys

Calendari

9 de març, de 20.00 a 23.00 h

Preu

Gratuït. Places limitades. Cal inscripció prèvia

Inscripcions

Can Genís

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -