Anglès oral 2 (A1.2)

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 05/10/2020 i acaba el 26/05/2021

Lloc: Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós - Carrer del Bruguerol, 12,
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

logo ajpalafrugell educacio color


Descripció de l'activitat

Assolir un nivell inicial  d'anglès. Millorar el nivell d'anglès oral dels alumnes per tal que guanyin confiança a l'hora de mantenir una conversa bàsica en anglès.

Després d’una presentació de vocabulari i estructures necessaris pel tema treballem en parelles o en petits grups per tal de practicar al màxim l'expressió oral. 

Aquest mòdul formatiu es farà de manera presencial, però es podrà continuar de manera virtual si la situació sanitària ho requereix.

Adreçat a

Persones amb estudis primaris amb alguns coneixements d'anglès que no tenen oportunitat  de practicar-lo o prou confiança per mantenir una conversa.

Aquest curs va començar el passat octubre. Les persones interessades a incorporar-s'hi ho podran fer en funció del nombre de vacants i del resultat de la prova de nivell que hauran de passar el dilluns 18 de gener de 17.30 a 18.30 

Calendari

1r quadrimestre: del 5 d'octubre de 2020 a l'1 de febrer de 2021

2n quadrimestre: del 8 de febrer al 26 de maig de 2021

Horari

Dilluns i dimecres de 15.15 a 16.45 h

Preu*

80 € el quadrimestre 

* s'haurà d'haver fet el pagament per poder fer el curs

Lloc de realització

Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós

Inscripcions

Del 11 al 24 de gener de 2021 en aquest  formulari


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-