TIK TOK

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 21/10/2020 i acaba el 23/10/2020

Lloc: En línia - -,
Telèfon: 972 61 18 20
Correu electrònic: splanas@palafrugell.cat
Organitzat per: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) http://www.ipep.cat

Descripció de l'activitat

Tik Tok és la xarxa de moda del moment. La seva popularitat ha propiciat un gran nombre de descàrregues de l' app i un número més gran cada vegada d’usuaris, l’edat dels quals no para de créixer. Un fenomen que no es pot passar per alt.

Challenge, vídeos virals, vídeos musicals… un món de possibilitats que pot oferir aquesta xarxa. Aquest curs t’ajudarà a saber si t’interessa ser-hi present com a empresa.

T’expliquem què és Tik Tok, quin és el seu impacte, com utilitzar-la i com treure’n suc a nivell empresarial.

Dia: dimecres 21 i divendres 23

Hora: de 14.45 a 16.45h

Online- plataforma zoom

 Preu:    Gratuït

IMPORTANT: Les càpsules online s'impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Zoom. Les persones inscrites rebran un correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Curs dins el Programa Integral de suport a les persones emprenedores, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE.

Inscripcions:

A través de la web de l'IPEP: Inscripcions

Qualsevol dubte podeu trucar a l'IPEP 972 611820  (Sònia Planas)

alt          alt alt     alt

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -