Com fer arribar el teu currículum al màxim d'empreses

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 19/10/2020 i acaba el 04/11/2020

Lloc: Can Genís - Carrer Cervantes, 8, Palafrugell
Telèfon: 972611820
Correu electrònic: Noves tecnologies
Organitzat per: SOMI http://ipep.cat/ca/ocupacio-i-treball/formacio-del-somi

Descripció de l'activitat

Descripció

Els mòbils i els ordinadors ens permeten fer arribar el nostre currículum a moltes empreses que cerquen personal, dedicant-hi poc temps al dia i sense desplaçaments.

Què no saps com funciona? Doncs ara és el moment de fer el salt cap a les noves tecnologies i beneficiar-te de totes les facilitats que ens ofereixen.

És molt fàcil, si saps llegir i escriure, estàs preparat/da.

Vine al SOMI i t’ informarem!

Adreçat a

Persones en cerca de feina amb ganes d'aprendre a utilitzar l'ordinador per fer arribar el seu currículum a més empreses.

Calendari

Del 19 d'octubre al 4 de novembre. De dilluns a divendres (excepte els dijous).

Horari

De 9 a 11h

Preu

Gratuït

Inscripcions

trucant al 972611820 o AQUÍ

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -