Certificat de Professionalitat Socorrisme en instal·lacions aquàtiques

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 26/06/2023 i acaba el 05/09/2023

Lloc: Can Genís - Carrer Cervantes, 8, Palafrugell
Telèfon: 972611820
Correu electrònic: somi@palafrugell.cat
Organitzat per: IPEP https://ipep.cat/ca/formacio

Descripció de l'activitat

Descripció de l'activitat

Amb aquest Certificat de Professionalitat obtindràs una certificació oficial i inscripció al ROPEC. Et permetrà adquirir habilitats i destreses bàsiques en el medi aquàtic, tècniques específiques de natació, prevenció d’accidents, primers auxilis i rescat d’accidentats a instal·lacions aquàtiques.

Adreçat a

Persones desocupades que vulguin capacitar-se professionalment en el perfil de socorrisme. A partir de 16 anys. Requisit de participació: inscripció com a demandants de feina al SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya)

Calendari

Part teòrica: del 26 de juny al 5 de setembre (380h). Can Genís

Part pràctica: Temps de realització fins el 31 de desembre de 2023. Piscina Municipal

Horari

Horari intensiu de matins de 9 a 15h. 

Preu

Gratuït

Inscripcions

https://socorrismeaquatic.com/cp-socorrisme-aquatic-palafrugell-estiu

Aquesta acció està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya-SOC- amb fons rebuts del Ministeri d'Educació i Formació Professional. 

Més informació


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-