Tai-txi - dijous TC2

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 04/10/2018 i acaba el 20/06/2019

Lloc: Sala Polivalent - Estadi Municipal - C/.Ample s/n, Palafrugell
Telèfon: 972304494
Correu electrònic: piscina@palafrugell.cat
Organitzat per: Institut Municipal d'Esports http://esportspalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

Descripció de l'activitat

Exercicis dinàmics però atemperats per a reequilibrar l'estat físic i mental del cos. Millora el nostre estat de salut i el reforça davant de les adversitats quotidianes. Exercitem la motricitat i la sincronicitat. Reforcem especialment el tren inferior, ajudant a eliminar tensions del tronc superior. Cultiva la calma, la paciència i millora el caràcter. Oxigena i restaura la ment i les emocions. Apte per la majoria de les edats. No cal tenir expeìència.

Calendari

Dijous  d'octubre a juny

Horari

De 19.00 a 20.30h

Preu

99,00 € trimestrals (activitat anual amb pagament trimestral).

Preu abonats/des.- 74,25 €

Inscripcions

Abonats/des a l'IMEP: del 3 al 15 de setembre

Públic en general: del 5 al 15 de setembre

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -