Desenvolupa les teves habilitats personals i professionals (Coaching i PNL)

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 23/10/2017 i acaba el 30/10/2017

Lloc: Centre Municipal d'Educació - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972 61 18 20
Correu electrònic: ipep@palafrugell.cat
Organitzat per: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) http://www.ipep.cat

Descripció de l'activitat

Des de fa alguns anys, el Coaching ha tingut un avanç important; s'ha convertit en una eina que aporta i contribueix al desenvolupament d'estratègies que afavoreixen el creixement personal i professional de les persones que s'esforcen per aconseguir proactivament l'èxit; a través del qual es millora l'acompliment, s'aprofundeix en el coneixement de si mateixos i millora la qualitat de vida, proporcionant un aprenentatge que genera transformació de comportaments sostinguts en el temps, amb accions i reflexions contínues.

La Programació Neurolingüística (PNL) és un conjunt de mètodes i tècniques de comunicació i desenvolupament que estudien l´experiència subjectiva i que van destinades a ser aplicades en la vida quotidiana per a la consecució, a curt i llarg termini, de metes professionals i personals que milloren la qualitat de vida i es complementa perfectament amb el Coaching.

Els objectius del curs són:

  • Identificar punts de millora personals i situacionals reconeixent creences limitants i poder generar noves creences potenciadores a través de les pròpies fortaleses.
  • Obrir consciència per obtenir noves possibilitats i/o oportunitats creant un pla d'acció efectiu i avaluar l'assoliment dels objectius proposats.
  • Conèixer eines de coaching i PNL per aplicar a un mateix i a equips de treball.
  • Treballar amb conceptes de PNL per incrementar la teva influència, comunicació, motivació, la creativitat, el propi lideratge i l’excel·lència personal i professional.

Dates:  dilluns 23 d'octubre    Horari:  9-13h

              dilluns 30 d'octubre    Horari:  9-13h


Curs gratuït

Inscripcions: Formulari

+ Informació a la web de l'IPEP: www.ipep.cat  o trucant al 972 61 18 20

 

Cursos i càpsules formatives dins el Programa Intengral de suport a les persones emprenedores 2017, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE.

alt          alt alt     alt

Més informació