Resiliència i emocions saludables. Conviure amb l'adversitat- Joana Frigolé

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 16/03/2021 i acaba el 23/03/2021

Lloc: En línia - -,
Telèfon: 972 61 18 20
Correu electrònic: splanas@palafrugell.cat
Organitzat per: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) http://www.ipep.cat

Descripció de l'activitat

La Joana Frigolé és psicòloga, coach i conferenciant. Autora del llibre “Posa llum a la teva vida. Genera emocions i converses constructives”, ens oferirà dues sessions de
dues hores amb l’objectiu de despertar un lideratge conscient entre el públic, potenciar el poder d’influència innat en cadascú de nosaltres i generar estats d’ànim capaços de construir un futur pròsper i enriquidor.
Ens ajudarà a descobrir les nostres fortaleses i crear les nostres pròpies respostes a través del coaching.
En aquest context de pandèmia que vivim, ens permetrà experimentar habilitats per ajudar a transformar creences, emocions i patrons relacionals que ja no ens resulten efectius. Ens ajudarà a crear entorns de confiança, optimisme i compromís, a aprendre a mirar-se a un mateix, a experimentar i transformar cada emoció i a viure el benestar emocional i el sentiment de plenitud.

Data: dimarts 16 i 23 de març
Horari: 14.30 a 16.30 h
Dirigit a empreses, persones emprenedores, persones en cerca de feina i públic en general.

En línia- plataforma zoom

 Preu:    Gratuït

IMPORTANT: Les càpsules online s'impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Zoom. Les persones inscrites rebran un correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Curs dins el Programa Integral de suport a les persones emprenedores, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE.

Inscripcions:

A través de la web de l'IPEP: AQUÍ

Qualsevol dubte podeu trucar a l'IPEP 972 611820  (Sònia Planas)

alt          alt alt     alt

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -