Xerrada informativa per empreses per informar-se de la subvenció per la contractació de persones majors de 45 anys

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 17/03/2021 i acaba el 17/03/2021

Lloc: En línia - -,
Telèfon: 972 61 18 20
Correu electrònic: splanas@palafrugell.cat
Organitzat per: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) http://www.ipep.cat

Descripció de l'activitat

Sessió online per empreses per explicar com funciona la subvenció per a la contractació de majors de 45 anys que té com objectiu impulsar la contractació d’aquest col•lectiu. Es subvencionen contractes de treball per una durada mínima de 6 mesos i una durada màxima de 12 i la jornada laboral a subvencionar està entre el 50% i el 100%. Aprofita-la i sigues una empresa socialment responsable. 

Data: dimecres 17 de març
Horari: 09.30 a 10.30 h
Dirigit a empreses, persones emprenedores, persones en cerca de feina i públic en general.

Online- plataforma zoom

 Preu:    Gratuït

IMPORTANT: Les càpsules online s'impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Zoom. Les persones inscrites rebran un correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Xerrada dins el Programa Integral de suport a les persones emprenedores, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE.

Inscripcions:

A través de la web de l'IPEP: Inscripcions

Qualsevol dubte podeu trucar a l'IPEP 972 611820  (Sònia Planas)

alt          alt alt     alt

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -