Francès A1

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 01/02/2024 i acaba el 14/05/2024

Lloc: Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

logo positiu color educacio


Descripció de l'activitat

Disposar dels coneixements inicials per comunicar en situacions senzilles de la vida quotidiana: nivell A1. Desenvolupar l’autonomia d’aprenentatge del francès amb suport virtual. 

 

Adreçat a

Persones amb estudis primaris. Cal tenir coneixements previs de francès ja que aquest curs va començar el passat octubre. 

Les persones interessades a incorporar-s'hi, ho podran fer en funció del nombre de vacants i del resultat de la prova de nivell que hauran de passar el dimecres 17 de gener de 17 a 18 hores. 

Calendari

2n quadrimestre: de l'1 de febrer al 14 de maig de 2024.

Horari

Dimarts i dijous de 19 a 20.30 hores.

Preu

80 €

Lloc de realització

Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós.

Inscripcions

Del 8 al 21 de gener en aquest  FORMULARI (Enllaç disponible a partir del 08/01/2024).

Més informació


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-