Imprimeix la fitxa d'aquesta activitat Close

Pack fitness -bonus de 5 o 10 sessions

Organitzada per: Institut Municipal d'Esports
Publicada per: estadi
L'activitat comença el: 01/10/2018
I acaba el : 22/06/2019
Lloc: Piscina Municipal de Palafrugell - Carrer Àngel Guimerà, 20
Descripció:

Dirigit a

Persones que vulguin millorar la seva condició física a través d'activitats diverses dins l'àmbit del fitness.

Els objectius són...

Fit pump: enfortiment i definició muscular en base a activitat de condicionament físic general utilitzant barres i discos i amb suport musical

Fit training: activitat de condicionament físic general que es realitza en forma de circuits i estacions amb exercicis funcionals utilitzant el propi pes corporal.

Fit balance: millora de la relaxació i equilibri cos-ment en base a moviment suaus i efectius, barreja de tècniques de ioga, tai-txi i pilates amb suport musical.

Fit combat: millora del sistema cardiovascular en base a una activitat barreja d'arts marcials amb suport musical.

Zumba: millora de la coordinació i el sistema cardiovascular en base a divertides coreografies de ritmes llatins treballades en grup.

Aquàtic fitness: mantenir o millorar la forma física a través d'exercicis dissenyats a partir de les propietats del medi aquàtic. Cal saber nedar.

Manteniment: l'objectiu és treballar les capacitats físiques(tant bàsiques com coordinatives) a través d'una gran diversitat d'activitats per assolir un nivell adequat de condició física.

Spinning*: dur a terme un entrenament cardiovascular, eliminant greixos i augmentant la resistència aeròbica, tot pedalant al ritme de la múica i seguint les indicacions de la persona instructora. També possibilita enfortir la musculatura de les cames, alleugerir l'estrès i incrementar la sensació de benestar.

Paleofit: entrenaments curts i amb predominància de l'alta intensitat basats en moviments de la vida quotidiana estructurats en 15 funcions motrius (empènyer, traccionar, elevar, llançar-se al terra, llançar, girar, carregar, estabilitzar, aixecar-se, desplaçar-se, asseure's, caminar, ascendir, reptar i escalar)

Calendari

Diari d'octubre a juny

Horari

Cada alumne/a podrà triar les opcions que vulgui. Les places són limitades i no es garanteix la reserva de plaça.

Es podrà fer qualsevol activitat si s'està abonat a l'IMEP. En cas contrari es podran comprar els tiquets que es venen en bonus de 5 o 10 sessions.

Comproveu al quadre horari general quan es fa cada activitat. 

Preu

5 sessions - 25,50 euros

10 sessions - 51,00 euros

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-