Alemany 4 (A2.2)

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 02/10/2023 i acaba el 24/01/2024

Lloc: Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

Descripció de l'activitat

Consolidar els coneixements de A2.1 i ampliar els coneixements de la llengua alemanya intentant acabar el curs amb el nivell A2.2.

L'alumne ha de poder comunicar-se amb un vocabulari bàsic en present i en passat, poder fer petits diàlegs, entendre textos, trucades, converses familiars i laborals de nivell A2.1

Gramàtica:

L'alumne ha de conèixer els verbs en present i passat (Perfekt), el verb "sollen" en "Konjunktiv II" (condicional), verbs reflexius, pronoms indefinits, adverbis direccionals i preposionals, preposicions en "Akkusativ i Dativ" i el nom en "Genitiv"  

Adreçat a

Persones adultes amb coneixements primaris. Aquest curs va començar el passat octubre. Les persones interessades a incorporar-s'hi ho podran fer en funció del nombre de vacants.  

En el cas de ser alumnat nou, és necessari fer la prova de nivell el 18 de setembre de 17.00 a 19.00 hores al Centre Municipal d'Educació, no cal inscripció prèvia a la prova.


Calendari

1r quadrimestre: del 2 d'octubre de 2023 al 24 de gener de 2024.

2n quadrimestre: de febrer a maig de 2024.

Horari: dilluns i dimecres de 19 a 20.30 hores

Preu: 80 € el quadrimestre 

Lloc de realització: Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós

Inscripcions:

Del 5 al 20 de setembre 2023 en aquest  formulari (ENLLAÇ HABILITAT A PARTIR DEL DIA 5)

Més informació


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-