Arts gràfiques, dibuix i pintura

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 04/11/2019 i acaba el 24/06/2020

Lloc: Can Genís - Carrer Cervantes, 8, Palafrugell
Telèfon: 972 61 31 04
Correu electrònic: cangenis@palafrugell.cat
Organitzat per: Aula d'Art http://www.cangenis.cat

Descripció de l'activitat


altDescripció de l'activitat

Treballarem la composició, descobrirem els inicis del disseny gràfic, experimentarem amb el collage i l'estampació, durem a terme diferents treballs per descobrir les arts gràfiques mentre fomentem la creativitat i, al final de curs, enquadernarem els nostres treballs com si fossin un llibre! Professora: Montserrat Català. Més informació: 665499166 - moontserratabril@gmail.com

Adreçat a

Nens i nenes de 7 a 13 anys: dimecres, de 17.15h a 18.45h

Joves a partir de 14 anys: dijous, de 17.15h a 18.45h

Calendari

A partir de novembre

Preu

Infants: 75 €/trimestre

Joves entre 14 i 29 anys: 24 €/trimestre

Inscripcions

Can Genís

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -