Curs d'agents joves de salut

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 10/01/2020 i acaba el 28/04/2020

Lloc: Can Genís - Carrer Cervantes, 8, Palafrugell
Telèfon: 972 61 31 04
Correu electrònic: cangenis@palafrugell.cat
Organitzat per: Can Genís http://www.cangenis.cat

Descripció de l'activitat

alt

 

Descripció de l'activitat

Forma part del Chill Out Apalanca’t de les barraques i forma’t per participar a les taules de salut de Palafrugell. Formació en gestió emocional, prevenció de les drogues, sexualitat, resolució de conflictes, ciberaddicions i alimentació. Els participants que assisteixin a tota la formació rebran el certificat d’Agent Jove de Salut.

Adreçat a

Joves a partir de 15 anys

Calendari

Tots els dimarts, del 10 de març al 28 d'abril, de 17.15 a 18.45 h.

Preu

Gratuït. Places limitades

Inscripcions

Can Genís

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -