Anglès oral 2 (A1.2)

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 02/10/2023 i acaba el 24/01/2024

Lloc: Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

altDescripció de l'activitat

Assolir un nivell inicial d'anglès. Millorar el nivell d'anglès oral dels alumnes per a que guanyin confiança a l'hora de mantenir una conversa bàsica en anglès.

Després d’una presentació de vocabulari i estructures necessaris pel tema treballem en parelles o en petits grups per tal de practicar al màxim l'expressió oral. 

Adreçat a

Persones amb estudis primaris amb alguns coneixements d'anglès que no tenen oportunitat  de practicar-lo o prou confiança per mantenir una conversa.

En el cas de ser alumnat nou, és necessari fer la prova de nivell el 18 de setembre de 17.00 a 19.00 hores al Centre Municipal d'Educació, no cal inscripció prèvia a la prova.


Calendari:

1r Quadrimestre: del 2 d'octubre de 2023 al 24 de gener de 2024.

2n Quadrimestre: de febrer a maig de 2024.

Horari: Dilluns i dimecres de 19 a 20.30 h

Preu: 80 € el quadrimestre (s'haurà d'haver fet el pagament per poder fer el curs).

Lloc de realització: Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós

Inscripcions:

Del 5 al 20 de setembre de 2022 en aquest formulari (L'ENLLAÇ NO FUNCIONA FINS EL DIA 5)

Més informació


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-