Pack fitness -bonus de 5 o 10 sessions

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 01/10/2018 i acaba el 22/06/2019

Lloc: Piscina Municipal de Palafrugell - Carrer Àngel Guimerà, 20, Palafrugell
Telèfon: 972304494
Correu electrònic: piscina@palafrugell.cat
Organitzat per: Institut Municipal d'Esports http://esportspalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

Dirigit a

Persones que vulguin millorar la seva condició física a través d'activitats diverses dins l'àmbit del fitness.

Els objectius són...

Fit pump: enfortiment i definició muscular en base a activitat de condicionament físic general utilitzant barres i discos i amb suport musical

Fit training: activitat de condicionament físic general que es realitza en forma de circuits i estacions amb exercicis funcionals utilitzant el propi pes corporal.

Fit balance: millora de la relaxació i equilibri cos-ment en base a moviment suaus i efectius, barreja de tècniques de ioga, tai-txi i pilates amb suport musical.

Fit combat: millora del sistema cardiovascular en base a una activitat barreja d'arts marcials amb suport musical.

Zumba: millora de la coordinació i el sistema cardiovascular en base a divertides coreografies de ritmes llatins treballades en grup.

Aquàtic fitness: mantenir o millorar la forma física a través d'exercicis dissenyats a partir de les propietats del medi aquàtic. Cal saber nedar.

Manteniment: l'objectiu és treballar les capacitats físiques(tant bàsiques com coordinatives) a través d'una gran diversitat d'activitats per assolir un nivell adequat de condició física.

Spinning*: dur a terme un entrenament cardiovascular, eliminant greixos i augmentant la resistència aeròbica, tot pedalant al ritme de la múica i seguint les indicacions de la persona instructora. També possibilita enfortir la musculatura de les cames, alleugerir l'estrès i incrementar la sensació de benestar.

Paleofit: entrenaments curts i amb predominància de l'alta intensitat basats en moviments de la vida quotidiana estructurats en 15 funcions motrius (empènyer, traccionar, elevar, llançar-se al terra, llançar, girar, carregar, estabilitzar, aixecar-se, desplaçar-se, asseure's, caminar, ascendir, reptar i escalar)

Calendari

Diari d'octubre a juny

Horari

Cada alumne/a podrà triar les opcions que vulgui. Les places són limitades i no es garanteix la reserva de plaça.

Es podrà fer qualsevol activitat si s'està abonat a l'IMEP. En cas contrari es podran comprar els tiquets que es venen en bonus de 5 o 10 sessions.

Comproveu al quadre horari general quan es fa cada activitat. 

Preu

5 sessions - 25,50 euros

10 sessions - 51,00 euros

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -