Anglès oral 5 (B1.1) Codi 521

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 02/10/2017 i acaba el 19/03/2018

Lloc: Centre Municipal d'Educació - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

logo ajpalafrugell educacio color

Descripció de l'activitat

Assolir un nivell B1.1. Es treballarà l’ús de l’infinitiu, el gerundi have to, must etc. El condicional en present i en passat i els pronoms posessius.  El present perfet amb since, for, etc. El passiu. L’ús de used to, didn’t use to, might i might not. Phrasal verbs. La veu passiva

Adreçat a

Aquest curs va començar a l'octubre. Les persones interessades a incorporar-s'hi ho podran fer en funció del nombre de vacants i del resultat de la prova de nivell que hauran de passar dilluns 4 o dilluns 11 de desembre entre 17 h i 18.30 h.  Una vegada feta la inscripció rebreu un missatge entre el 18 i 22 de desembre per a confirmar la matrícula.

Cal haver cursat el mòdul anglès oral 4  o demostrar-ne un nivell equivalent. Cal saber com utilitzar els temps verbals següents; simple present, present continuos, simple past, past continuos, past perfect i el futur amb going to i amb will.

Calendari

1r trimestre: del 2 d'octubre al 13 de desembre de 2017

2n trimestre: del 8 de gener al 19 de març de 2018

Horari

Dilluns i dimecres de 19 a 20.30h

Preu

60€ cada trimestre 

Lloc de realització

Centre Municipal d'Educació

Inscripcions

del 4 al 17 de desembre en aquest  formulari

Més informació