Anglès avançat -conversa (Codi 524)

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 05/10/2017 i acaba el 15/03/2018

Lloc: Centre Municipal d'Educació - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

logo ajpalafrugell educacio color

Descripció de l'activitat

Repassar i activar coneixements passius d’anglès. Millorar el nivell d’anglès oral dels alumnes per tal que guanyin confiança a l’hora de mantenir una conversa amb angloparlants. Practiquem l’anglès a través de temes útils a fi de tenir confiança per viatjar a un país on es parla anglès, treballar en el món de turisme o altres àmbits d’interès dels alumnes.

Adreçat a

Aquest mòdul s’adreça a persones que tenen coneixements mitjans d’anglès i volen practicar-los oralment i perfeccionar-los.

Aquest curs va començar a l'octubre. Les persones interessades a incorporar-s'hi ho podran fer en funció del nombre de vacants i del resultat de la prova de nivell que hauran de passar dilluns 4 o dilluns 11 de gener entre 17 h i 18.30 h.  Una vegada feta la inscripció rebreu un missatge entre el 18 i 22 de desembre per a confirmar la matrícula.

Calendari

1r trimestre: del 5 d'octubre al 21 de desembre de 2017

2n trimestre: de l'11 de gener al 15 de març de 2018

NOVETAT! Al finalitzar el curs, per els que vulguin continuar o apuntar-s'hi per primera vegada, es faran uns cursets monogràfics d'idiomes d'abril a maig. Les inscripcions seran el mes de desembre.

Horari

Dijous de 18 a 19.30h

Preu

30€ cada trimestre 

Lloc de realització

Centre Municipal d'Educació

Inscripcions

del 4 al 17 de desembre en aquest  

Més informació