Francès A1 (Codi 525)

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 03/10/2017 i acaba el 20/03/2018

Lloc: Centre Municipal d'Educació - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

logo ajpalafrugell educacio color

Descripció de l'activitat

Disposar dels coneixements inicials  per comunicar en situacions senzilles de la vida quotidiana: nivell A1. Desenvolupar l’autonomia d’aprenentatge del francès amb suport virtual. 


Adreçat a

Persones adultes, que no calen que tinguin coneixements de francès. És imprescindible, però, disposar de formació bàsica (l'equivalent als estudis secundaris).

Aquest curs va començar a l'octubre. Les persones interessades a incorporar-s'hi ho podran fer en funció del nombre de vacants i del resultat de la prova de nivell que hauran de passar dilluns 4 o dilluns 11 de desembre entre 17 h i 18.30 h.  Una vegada feta la inscripció rebreu un missatge entre el 18 i 22 de desembre per a confirmar la matrícula.

Calendari

1r trimestre: del 3 d'octubre al 14 de desembre de 2017

2n trimestre: del 9 de gener al 20 de març de 2018

Horari

Dimarts i dijous de 15,15 a 16.45h

Preu

60€ cada trimestre

Lloc de realització

Centre Municipal d'Educació

Inscripcions

del 4 al 17 de desembre en aquest  formulari

Més informació