Alemany 4 (A2.2)

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 03/10/2022 i acaba el 30/01/2023

Lloc: Centre Municipal d'Educació - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

logo ajpalafrugell educacio color

Descripció de l'activitat

Consolidar els coneixements de A2.1 i ampliar els coneixements de la llengua alemanya intentant acabar el curs amb el nivell A2.2.

L'alumne ha de poder comunicar-se amb un vocabulari bàsic en present i en passat, poder fer petits diàlegs, entendre textos, trucades, converses familiars i laborals de nivell A2.1

Gramàtica:

L'alumne ha de conèixer els verbs en present i passat (Perfekt), el verb "sollen" en "Konjunktiv II" (condicional), verbs reflexius, pronoms indefinits, adverbis direccionals i preposionals, preposicions en "Akkusativ i Dativ" i el nom en "Genitiv"  

Adreçat a

Persones adultes amb coneixements primaris. Aquest curs va començar el passat octubre. Les persones interessades a incorporar-s'hi ho podran fer en funció del nombre de vacants.  

En el cas d'ésser alumne nou és necessari fer la prova de nivell el dijous 15 de setembre de 17.30 a 19.30 hores.

Calendari

1r quadrimestre: del 3 d'octubre de 2022 al 30 de gener de 2023.

2n quadrimestre: de febrer a maig de 2023.

Horari

Dilluns i dimecres de 19 a 20.30 hores

Preu

80 € el quadrimestre 

Lloc de realització

Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós

Inscripcions

Del 5 al 20 de setembre en aquest  formulari (NO ESTARÀ DISPONIBLE FINS EL DIA 5)

Més informació


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-