Anglès conversa avançat

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 05/10/2023 i acaba el 15/02/2024

Lloc: Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós - Carrer Bruguerol, 12, Palafrugell
Telèfon: 972304345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat
Organitzat per: Àrea d'educació http://educaciopalafrugell.cat

Descripció de l'activitat

alt
Descripció de l'activitat

Curs de conversa en que es posaran en pràctica una gran varietat de temps verbals del present, passat i futur. Es revisarà vocabulari i s'aprendrà de nou en diferents contexts i temes variats per adquirir tot parlant en anglès la màxima fluïdesa.

Adreçat a

Persones adultes amb coneixements corresponents a un nivell a partir de l'A2.2 o que hagin cursat algun dels cursos d'anglès conversa de l'any anterior.

Les persones interessades a incorporar-s'hi ho podran fer en funció del nombre de vacants i del resultat de la prova de nivell que tindrà lloc el dia 18 de setembre de 17 a 19 h. 

Calendari

1r quadrimestre: del 5 d'octubre 2023 al 15 de febrer 2024.

Horari: dijous de 17.30 a 19 h.

Preu: 55 € 

Lloc de realització: Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós

Inscripcions:

Del 5 al 20 de setembre 2023 en aquest  formulari (ENLLAÇ HABILITAT A PARTIR DEL DIA 9).

Més informació


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-