NOVETATS DEL KIT DIGITAL I KIT CONSULTING

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 23/09/2024 i acaba el 23/09/2024

Lloc: En línia - -,
Telèfon: 972 61 18 20
Correu electrònic: ipep@palafrugell.cat
Organitzat per: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) http://www.ipep.cat

Descripció de l'activitat

Sessió virtual amb l’objectiu d'explicar les novetats de les subvencions Kit Digital i Kit Consulting.   Les modificacions del Kit Digital incrementen en 1000€ la quantia pels autònoms i donen accés a sol·licitar la subvenció a les empreses de més de 50 treballadors/es.   Es pot invertir en qualsevol de les 12 solucions digitals per la millora de la presència web, marketplaces i xarxes socials, així com també per altes com la millora de la gestió interna, factura electrònica o la ciberseguretat, entre d’altes.   El Kit Consulting dona l'oportunitat de fer consultories que analitzaran i potenciaran el creixement digital empresarial.   Si encara no has sol·licitat el bo digital pel teu negoci, et convidem a inscriure’t a aquesta sessió online d’una hora, per tal de conèixer més i poder sol·licitar-ho.

Adreçat a: Persones emprenedores, professionals i empreses que vulguin digitalitzar-se.

Dia:  23 de setembre

Hora: de 10 a 11h

Lloc: Virtual (Webinar)

Formació 100% subvencionada

Realitzada en col·laboració amb la Cambra de Palamòs (oficina Acelera Pime)

Inscripcions

IMPORTANT:

 Se us enviarà l'enllaç a la sessió el dia abans de la mateixa.


Qualsevol dubte podeu trucar a l'IPEP 972 611820  ext. 3015 (Asun López)

Organitza:

       

alt                      alt                                  

alt

alt

       

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -