CONNECTA'T!

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 13/12/2022 i acaba el 20/12/2022

Lloc: Can Genís - Carrer Cervantes, 8, Palafrugell
Telèfon: 972611820
Correu electrònic: somi@palafrugell.cat
Organitzat per: IPEP https://ipep.cat/ca/formacio

Descripció de l'activitat

Descripció de l'activitat

Vols aprendre a utilitzar un ordinador? Vols millorar la teva recerca de feina per Internet i millorar les teves possibilitats d’inserció? Si la teva resposta és que Sí, aquesta formació t’interessa! Aprendràs a iniciar-te en les noves tecnologies i assolir les competències necessàries.

Adreçat a

Persones que vulguin millorar les seves competències digitals per a la recerca de feina per Internet. Majors de 18 anys.

Calendari

Dies 13 i 20 de desembre

Horari

De 9.15 a 13.15h

Preu

Gratuït

Inscripcions

https://ipep.cat/ca/formacio  

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -