Curs d'agents joves de salut

Opcions


Protecció de dades
Les dades que ens faciliteu s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per l'Ajuntament de Palafrugell per a deixar constància de la inscripció a les activitats municipals. En la gestió d'aquest fitxer i en el tractament de les dades que es realitza a l'Ajuntament es compleixen els requeriments i les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, d'oposició i, si és el cas, de cancel·lació, tot adreçant-vos a l'Alcalde-President de l'Ajuntament.


Informació bàsica

L'activitat comença el 03/03/2021 i acaba el 05/05/2022

Lloc: Can Genís - Carrer Cervantes, 8, Palafrugell
Telèfon: 972 61 31 04
Correu electrònic: cangenis@palafrugell.net
Organitzat per: Can Genís http://www.cangenis.cat

Descripció de l'activitat

alt

Tens entre 15 i 20 anys i t’agradaria formar-te per ser un referent en temes de salut i benestar juvenil? Vols decidir com ha de ser el chillout Apalanka’t de barraques? Tens ganes de liderar campanyes de promoció de la salut? Si fas aquest curs obtindràs un certificat d’Agent Jove de Salut i faràs les pràctiques en espais d'oci nocturn.

Adreçat a

Joves entre 14 i 21 anys

Calendari

Tots els dimecres, del 3 de març al 5 de maig

Horari

De 18.00 a 20.00 h

Preu

Gratuït

Lloc de realització

Can Genís

Inscripcions

En aquest formulari

Més informació


    Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

    -